fysio voordeelkaart korting

DE FYSIO VOORDEELKAART

Niet (meer) aanvullend verzekerd? Koop de Fysio Voordeelkaart! Deze geeft korting op uw fysiotherapie behandelingen in onze praktijk.

Wij hebben 4 varianten!
Twijfelt u? Overleg dan even met uw fysiotherapeut of met de praktijkassistente.

Een behandeling fysiotherapie kost in 2024  €45,- en een specialisatie €55,-. Over dit bedrag ontvangt u korting als u een van onze Fysio VoordeelKaarten aanschaft. Tevens betaalt u geen extra toeslagen voor manuele therapie, oedeemtherapie, geriatrie fysiotherapie en andere specialisaties. In de toekomst zullen de tarieven vermoedelijk gaan stijgen. Het is dus voordelig om nu een Fysio VoordeelKaart te kopen. De Fysio VoordeelKaart blijft immers 2 of 3 jaar geldig.

Variant 1

3 behandelingen - €125 - Bespaar €10

Vooral geschikt bij blessure of kortdurende klacht. Deze behandelingen kunt u gebruiken om uw oefeningen goed door te nemen of om te bespreken hoe de belastbaarheid goed en veilig opgebouwd kan worden. Dus als u maar eens in de zoveel tijd bij de fysiotherapeut komt voor een kort traject is deze variant perfect voor u. Ook handig wanneer u aan het einde van het jaar nog een paar extra behandelingen nodig heeft. Exclusief intake & onderzoek per klacht.

Blijft 2 jaar geldig

Variant 2

5 behandelingen - €210 - Bespaar €15

Vooral geschikt bij een zware blessure of langdurige klacht. Deze optie is voor u geschikt als u net iets meer behandelingen nodig heeft. Exclusief intake & onderzoek per klacht.

Blijft 2 jaar geldig

Variant 3

10 behandelingen - €410 - Bespaar €40
Meest popuair ⭐

Meest populair omdat door het hoge aantal behandelingen bijna elke klacht goed te behandelen is. Inclusief 2 keer intake & onderzoek per klacht.

Blijft 3 jaar geldig

Variant 4

15 behandelingen - €625 - Bespaar €50
Voor het hele gezin 👨‍👩‍👦‍👦

Wij denken met u mee, want als u geen aanvullende verzekering heeft, heeft de rest van uw gezin dit meestal ook niet. Deze voordeelkaart is geldig voor u én uw gezin! Zo kan uw hele gezin profiteren van deze voordeelkaart met maar liefst 15 behandelingen. Inclusief 1 keer intake & onderzoek per klacht per gezinslid.

Blijft 3 jaar geldig

Voorwaarden

* U ontvangt een nota voor de Fysio Voordeelkaart.

* Bij Variant 1 en 2 zullen de intake, onderzoek en het opstellen van het behandelplan volledig en separaat aan u gefactureerd worden. Dit geldt tevens na de tweede keer bij Variant 3 en na 1x per gezinslid bij Variant 4.

* Bij 6 weken geen behandeling starten we altijd met een nieuwe intake en onderzoeksprocedure. Wij volgen de kwaliteit richtlijnen van Keurmerk en onze beroepsgroep.

* Voor aan huis behandelingen gelden toeslagen, deze zullen separaat aan u gefactureerd worden. Een toeslag is het verschil tussen het tarief van een fysiotherapeutische zitting op de praktijk en een aan huis behandeling. Zie onze website voor de tarieven.

* U heeft uitsluitend recht op het overeengekomen aantal behandelingen, af te nemen binnen de aangegeven termijn per gekozen variant na de aanschaf datum. De behandelingen zullen worden gepland afhankelijk van behoefte en beschikbaarheid en na afstemming tussen u en uw behandelaar.

* U kunt uw Fysio Voordeelkaart niet voortijdig beëindigen en we geven geen geld terug. Indien u niet binnen de aangegeven termijn per gekozen variant na aanschaf datum de overeengekomen behandelingen afneemt vervalt de aanspraak op de resterende behandelingen.

* De Fysio Voordeelkaart is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar aan derden.

* De Fysio Voordeelkaart is niet declarabel bij uw zorgverzekeraar.

* Wanneer een behandeling niet binnen 24 uur voor de behandeling wordt geannuleerd vervalt het recht op deze behandeling en wordt deze in mindering gebracht op uw tegoed.

* Op de behandelingen zijn de betalingsvoorwaarden in de algemene voorwaarden Artikel 6 van Fysio Zorg Oost van toepassing, zie onze website.