De praktijk

Fysio Zorg Oost is gevestigd in Neede en Haaksbergen. We zijn een jong, dynamisch en vooruitstrevende praktijk waarbij in nauwe samenwerking met andere disciplines de best mogelijke zorg wordt uitgevoerd.

Alle zorg onder één dak

Laagdrempelig

Het verhelpen van lichamelijke klachten is maatwerk. Wij zijn er om u te ondersteunen bij dat traject. Daarbij streven wij altijd naar een informele, resultaatgerichte en betrokken samenwerking. U staat daarbij te allen tijde centraal.

Betrokken

Een gezond lichaam is een kostbaar bezit. Wij vinden het daarom belangrijk om u goed te leren kennen en te begrijpen waar u tegen aanloopt in het dagelijks leven en wat uw wensen zijn. Daarnaast zijn we gericht op het voorkomen van hernieuwde klachten en het krijgen van andere gezondheidsklachten.

Effectief

Onze praktijk staat ingeschreven in diverse kwaliteitsregisters en iedere therapeut heeft zijn eigen expertise zoals manuele therapie, geriatriefysiotherapie, orofaciale fysiotherapie en oedeem fysiotherapie. Zo bent u altijd verzekerd van de beste fysiotherapeutische zorg.

Neem een kijkje in onze praktijk​

We werken samen met diverse parners